You are currently viewing Få indrettet badeværelset efter dit hjerte

Få indrettet badeværelset efter dit hjerte

Er I ved at renovere badeværelse? Der er enormt mange elementer at tænke ind i en renovering, og et badeværelse er et af de rum, hvor der virkelig kan blive brug for at tænke kreativt. Her er I nødt til at have styr på alt fra selve indretningen til de små detaljer og vådrumssikring, så der ikke opstår fugtskader. Men når først man er på plads, er det et af de rum, der virkelig kan give glæde.

Med et LED spejl får I alletiders mulighed for at have god belysning, når man har brug for at kigge i spejlet – uanset om det er mens, du børster tænder, eller om det er i processen med at få lagt makeup – det er ikke sikkert, det naturlige lys på eller ovenlysbelysningen i badeværelset er helt dækkende, så her er det virkelig skønt med et spejl, der klarer det selv.

Spejle i alverdens former og størrelser

Et LED spejl er ikke bare et LED spejl – der er meget mere i det end det. De findes i mange forskellige former og størrelser, og det er med til at give jer en form for fri leg med indretningen – hvis I har mange organiske former på badeværelset, kan det være, I skal kigge på, om ikke et spejl med afrundede hjørner kunne være noget, der giver mening at få monteret.

Omvendt kan det også være fedt at have et helt simpelt spejl med skarpe linjer, der passer ind i et stringent og minimalistisk design, som et almindeligt, firkantet spejl kan være med til at sørge for. Nogle kan godt lide et spejl med ramme, men i et badeværelse er det meget almindeligt at vælge et spejl, der ikke har en ramme – det optager mindre plads og giver ikke på samme måde en følelse af, at det fylder i rummet.

Leave a Reply