You are currently viewing Få styr på til at planlægge firmajulefrokosten

Få styr på til at planlægge firmajulefrokosten

Firmajulefrokosten er et årligt højdepunkt, hvor I som kolleger har mulighed for at samles for at hygge jer og dele glæden ved julen. At arrangere en sjov og hyggelig firmajulefrokost indebærer planlægning af selv de mindste detaljer. Du kan enten stå for det selv eller få hjælp af et eventbureau. Læs mere her, hvordan du netop gør jeres næste firmaparty til en god aften med lækker mad og højt humør.

Planlægning i lange baner

At planlægge en firmajulefrokost begynder med at fastlægge væsentlige detaljer som dato, tid og sted. Send invitationer i god tid med relevante oplysninger, så kollegerne kan sætte kryds i kalenderen til en festlig dag eller aften.

Julefrokostmenuen og drikkevarer

Mad og drikke fylder en hel del, når snakken falder på julefrokost, og det vil formentligt falde i god jord med en traditionel julemenu med steg, and, kartofler og risalamande. Dette er nærmest altid et sikkert valg, og er den menu, som de fleste nok også forventer. Husk du altid kan få hjælp af et eventbureau, hvis du ønsker et brag af en fest, eller planlægningen føles for overvældende.

Festlige drikkevarer gør det hele en smule mere hyggeligt. Udover klassisk gløgg og juleøl kan du overveje at tilbyde en variation af cocktails, alkoholfrie drikke og sodavand. En velassorteret bar skaber en festlig stemning og giver gæsterne mulighed for at nyde deres foretrukne drikkevarer.

 

Underholdning og pynt

Du kan skabe en festlig stemning med passende underholdning fra et eventbureau. Det kan være at hyre en DJ, et band eller en musiker til at sætte gang i dansegulvet eller sjove aktiviteter som julelege, quizzer eller måske pakkeleg? En velkomsttale eller årsgennemgang kan også fungere som et underholdende indslag. Når det kommer til pynt, kan du gøre det festligt med belysningen, levende lys og du kan vælge røde, grønne og hvide farver i borddækningen, der passer til juleteamet.

Leave a Reply